14.4.09

Då har min cykel utropat vårskriket...

Ikväll har min cykel äntligen fått vara ut och åka. Vi tog en sväng min granne och jag till vår grannby. Märks minsann att det är vår, det är mycket folk på cykelbanorna. Vi fick oxå se "Bred last" när man kom med en enorm cistern på lasset. Det var lite obehagligt att stå på cykelbanan och se den åka förbi, den verkade gunga till lite eller var det jag?
10-åringen har jag fått många frågor om idag, han med volten och nacken....han har lite mindre värk skulle jag tro, han vågar röra på sig lite mer idag. Imorgon blir det återkontroll, så få se vad de säger då på poliklinike

http://www.youtube.com/watch?v=kv9VUHJdPDQ&feature=related.

Tisdag

http://www.youtube.com/watch?v=lrsFVPxbtCI&feature=related

Glas hittas här och var i mat. Senast hittades glas i Pyttipanna. Av märket Extra.
Och visste du att du går omkring med en tickande bakteriebomb i din ficka, eller i din väska, eller jacka....det är din mobiltelefon som är boven. Detsamma gäller alla handväskor som släpas runt överallt. Värst sägs tangentbordet vara. Nu är det nog att ta fram trasan och putsa. Kommer ihåg från "Rent hus" att man kan putsa tangetbordet med en tandborste.

Och nu har Hollywood-stjärnornas löner blivit offentliga.
Jennifer Aniston må skratta hela vägen till banken med sina 221 miljoner kronor, som hon drog in under 2008. Men sångerskan Beyonce, tjänade 600 miljoner kronor.
Så.....
VARFÖR?? VARFÖR?? OCH HUR?? KAN DET VARA OLAGLIGT ATT LADDA NER MUSIK OCH FILMER GRATIS NÄR EN ARTIST eller SKÅDESPELARE FÖRTJÄNAR SÅNA PENGAR PÅ ATT SJUNGA?????
¤#"%¤"%&"&!!!!

Och då tar vi och andas ut ilskan....ny forskning igen...nu får du reda på hur du ska smeka:-) för att få den perfekta smekningen.
Och en rolig sak, du ska ha rätta hastighet på smekningen...:-D
3 meter/sekund...

Till annat....var dina barn hyperaktiva i helgen? Det beror nog isåfall att alla påskägg och godis innhåller skadliga färgämnen. Tänk, det är ju inte klokt! Att vi låter våra barn äta godis egentligen.
Men om det är sant som står, så är det flera tillverkare som slopar skadliga färgämnen.
Det är minsann en konstig värld man lever i....när det är lagligt att sätta gift i det vi äter.

Nu blir det att kasta skidor m.m upp på vinden, för nu är det över med skidsäsongen....