27.12.13

Ljusare tider

Vi sover länge varje morgon. Imårse vaknade vi efter tio. Men det är inte så konstigt heller, så mörkt som det är ute...men iallafall har det svängt nu så att det går mot ljusare tider.

Har just lyssnat på olika versioner av Caruso och den kommer nog alltid att vara en utav de vackraste låtar man nånsin lyssnat till. Jonathan och Charlotte sjöng den oändligt vackert i X-factor, Lara Fabian sjunger den perfekt, och förstås originalet med Lucio Dalla är skön.
Pavarotti, Josh Groban, Andre Bocelli, ja alla sjunger den perfekt...
Idag hittade jag versionen av Pavarottis barnbarn som sjunger den och trots åldern så sjunger hon precis så känslosamt som den ska sjungas....Idag gick vi på rea i stan. Kollade inte på kläder. Skor till minstingen behövdes, som hade fått sönder sina gamla och hittade till min förvåning billiga Goretex-skor, och varma handskar till tolvåringen. Hittade ännu inga skor till fjortonåringen som behöver nya.
Han fick en ny fin jacka i julklapp och den han hade förut åkte rakt ner i roskisen!

Ligger och funderar på vad vi ska hitta på i helgen....tänk, för två år sen var jag i New York....det känns lite som en dröm...
Jag brukar ju skoja om detdär att Justin Bieber och Lady Gaga uppträdde bara några meter ifrån, medan jag låg och sov, nyårsafton 2011....
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar