13.7.20

Första semesterdagen

Första semesterdagen och jag vill ju så mycket! Jag vill göra sånt som man inte hinner eller orkar med när man jobbar fulltid.

Så vi steg upp före sju, åt morgonmål, älsklingen åkte till jobbet och jag började med bullabak. Med glädje! Det är så roligt att äntligen få göra nåt husligt. Nånting som alla här hemma njuter av. Receptet: VÄRLDENS GODASTE KANELBULLAR
Enkelt att baka med kall mjölk och man bakar ända hit och nu först jäser man bullar i 2h.

Första gången jag kokar upp en sockerblandning, att pensla över bullarna. Det gör så att bullarna hålls saftigare. Jag lade även ljus sirap i blandningen och lite kardemumma.

Tackar Sinikka på jobbet som tipsade om detta recept!
Mumsigt goda bullar!


Fåse vad vi hittar på resten av dagen....

...jo, jag och pojkarna for på lunch till Golden Lotus, men vi var så sena att det fanns mest rester kvar, och det var lite ledsamt. Dendär sushin som jag älskar fanns inte.

Efter lunchen strosade vi runt lite i stan och när vi kom hem, kom även älsklingen hem från jobbet, så han och jag åkte till Wikro och köpte nå delar att sätta på batteriet till båten och efter det till Wikro Marin, och köpte årklykor. Sen installerade vi allting och så tog vi första turen ut med min båt. Ni kan tro att jag var glad!😁❤


Och ikväll hann jag även med en liten länk. 
Första semesterdagen var underbar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar