3.9.22

Sjuk igen

Vaknar till ett meddelande som ger mig ångest. Min son som flyttat till Esbo skriver att han är sjuk igen. Det är inte normalt!
Så nu blir det körigt igen med att springa på olika kontroller och han kommer missa en del av skolan, väldigt sorgligt. Jag tror han stortrivdes senaste veckan när skolan börjat. Det har märkts på att jag inte har hört av honom så mycket. 
Att hans immunförsvar är så dåligt är skrämmande. Speciellt när han har aldrig tidigare varit sjuk. Det hela började i militären och har suttit i sen dess.

Igårkväll efter ha ätit pizza, for jag och älsklingen en sväng till stan och träffade till vår glädje på ett par goda vänner som vi satt en god stund och prata med. Så det blev en bra kväll. Sen tog vi Finn på en promenad. 

Ikväll ska vi ha gäster och det blir risotto.

Veckan på jobbet var lite olika. En dag hade vi mer att göra, men annars var det ganska lugnt. Denna vecka har man påbörjat byggandet av en ny hall. Som om ett år eller så, kommer vårt lager att flytta in till nya hallen. Det kommer bli spännande men nog med mycket jobb. Kan tänka mig att det blir en stor-stor städning av alla varor. Vi borde ställa till med auktion och sälja en del. Måste se till att spara energi till dessa dagar. Kommer att behövas:)

Idag ska vi troligtvis lägga upp vindskyddsskivor. Det gäller att klä sig varmt. Hösten är här och det är kallt. Jag är tillbaka i freezing-mode. Så nu kommer jag att frysa tills det blir Juni igen. Denna vinter kan bli svår. Världsläget orkar man inte ens tänka på, för då blir man galen. Maktgalna mänskor på jorden är många och vi vanliga kommer aldrig att kunna förstå dem. Varför kan inte bara alla vara som vi? Att trots att vi har olika åsikter sko vi aldrig gå och döda folk, utan det viktigaste trots meningsskiljaktigheter är fred på jorden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar