1.1.09

*****2009*****

Fick flera sms igår som önskade mig Gott nytt år. Ett av dem var så fint och ett annat var roligt. Ni har sökert hört dem förr eller fått dem själva. Så här löd det som jag tyckte var så fint:

*Lycka i 2009* (dethär var ingraverat i ett hjärta)
"Jag har satt in 365 dagar på ditt konto År 2009! Hoppas Du får ditt Bästa o Lyckligaste År någonsin. GOTT NYTT ÅR! SÄnd detta nyårshjärta till dem du håller av. Det har jag just gjort. TAck för det gamla året & god fortsättning på det nya"

Tänk att få en sådan önskan, det värmer hjärtat...
Det sms som jag tyckte var roligt som jag kommer ihåg att jag även fick ifjol var:

"Gott nytt år! Jag vet att det är sent, men jag har många vänner som är vanliga och tråkiga, så jag börjar med de som är SEXIGA, FRÄCKA, HÄRLIGA, STILIGA, LÄCKRA och HETA:-) Men...lägg märke till, jag fick den före dig!" :-D:-D:-D

Av mamma fick jag oxå ett fint sms: "Gott nytt år min kära!"

Igår, på nyårsafton tog vi det bara lungt, det var ganska tråkigt, ända tills klockan blev halvett då vi sprang över till vår granne och tog en kaffe. Det gav en liten extra krydda. Före på kvällen lagade vi pizza, badade bastu och gick ut på en liten promenad, hälsade på mamma några minuter som kom från jobbet efter tio, och tog isvägen hem därifrån, bara en liten bit. Såg några raketer på den stjärnklara himlen. Min flicka hade några smällare, men det blåste så kallt att vi gav upp ganska fort när tändaren inte vill tända. Men vi fick ändå se många fina raketer runt knutarna här hemma. Jag har nog fått fnatt av att vara hemma, jag har alltid varit en kvällsmänska, men inatt tog jag nog rekord. Jag började kolla på en dokumentärserie de sänder från "Discovery world", som heter "I should'nt be alive". Och när jag väl började titta så kunde jag inte sluta, och de sände hela natten. Det sista jag kollade slutade 05.20, och jag tänkte att nej, nu måste jag nog sluta och sova lite:-) Det handlade om mänskor som hade gått vilse i djungel, och hur de överlevde det i många dar. Om 2 dykare som flöt iväg från båten och låg i havet med hajar och andra farligheter i flera dar. Ett scout gäng som for på vandring i 40 graders värme, var det var stenigt och höga berg, och vattnet som tog slut m.m
Väldigt spännande med lyckliga slut!

Nu när det nya året börjar blir det att ta nya friska tag på gymmet. Deltog i en tävling var man kunde vinna ett pass till något som heter "Bodyattack", det är en nyhet på gymmet jag går på. Och så fick jag ett sms att jag vunnit en plats, och jag vet att det är många som vinner, för min granne vann en plats oxå.
http://www.youtube.com/watch?v=9Ptu1UzIcN0

Sen i februari har jag anmält mig till en kurs med Batuka, så det ska bli kul att testa.
http://www.youtube.com/watch?v=-DX2ZJTiTFk