27.5.12

I pedandets tecken...

Fredagkväll blev det bio, Men in black i 3D. Faktiskt en riktigt bra film med älsklingen brevid. Alltid när man ska ha dessa glasögon på sig, känner jag mig som Hugh Grant i Notting Hill, när han int hittade sina glasögon och använder dessa:)

 Lördag, efter skoldagen körde jag de två äldsta till sina kompisar 15km bort, där de skulle spendera helgen. Plötsligt hade vi en barnfri lördag och söndag:) Det låter kanske okänsligt, men jag anser att jag/vi förtjänade den!:) Vi åkte till grannstaden för att handla nån cykeldel från Biltema. Till all glädje hittade vi den! Vi gick på nya Erkin Halli, köpte några grillbestick därifrån, för att inte bränna ihjäl sig, som man fort gör med en kort gaffel!:) Stor butik, men folktomt! Åt middag på Rosso, försökte först få ett bord på Pedrinas, men populärt som det är, var det fullt! Men vi fick god mat på Rosso oxå! Bara jag får nåt med Bernaiesås så äter jag med god aptit!

Som om vi inte varit mätta nog drack vi kaffe med donits på Arnolds:p Lördagkväll ringde vi upp några vänner och beslöt att träffas på Pavis. Och efter all mat var det bara att hoppa på cykeln och pusta bort några kalorier! Pavis, fullproppad med olika folk som hade 30-års klassträff och nåt 60-års kalas pågick oxå. Kokhett inne, så vi satte oss på terassen och frusen som jag är, var det tacksamt att det fanns filtar att dra runt sig. Lite senare hittade vi ett bord i värmen och vi satt och lyssnade till Peter Svanström som spelade sommarlåtar. Kan inte tro att när vi cyklade hemåt for vi via efter kebab:D Nåja, vi fick spara hälften som vi åt idag till middag, efter att vi hade cyklat ca. 30km. 

Vi vaknade idag till sommarvärme, 31 grader i solen. Sommaren är verkligen på väg. Känner att mitt ansikte är hett och jag påminner väl om en kräfta:) Så vi satte oss på cykel och cyklade via jobbet, Baltic yachts, och träffade på trevliga och bekanta ansikten från Baltic och R&J Design som hade varit på provsegling på Baltic 83. Ägaren, råkade vara på båten och bjöd in oss på en rundtur! Vi cyklade vidare och vädret var lite knasigt! Man frös om man cyklade utan jacka, och svettades med den på. Vi cyklade efter en underbar skogsväg i Torsviken. Blev helt sentimetal av omgivningen där. Påminde om när jag var liten och bodde på landet och när naturen var ganska så orörd. Härlig miljö! Vi kom fram till Fäboda.

Gick ner till havet, och eftersom kaffestugan inte ännu har öppet på helgar, endast vardagar 16-22, så cyklade vi tillbaka, men stannade till på Fredrika och fick en efterlängad kaffeslurp! Hemma, satte oss i solen, och oj, vad solen värmde. Fixade en cykel, jag såg mest på:) och bra blev den!:) Blev den tidpunkten när minstingarna kom hem. Och jag hämtade de 2 äldsta. Sovdags blir det nu och jag är glad över att ha haft en härligt lugn helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar