18.1.14

Finland today

Idag är det kallt. Så jag har tillbringat min morgon framför datorn. Jag hör en bil starta och hör dunkadunka från bilen. Jag tycker synd om min bil, så jag tänkte låta den vila idag.
Den är ganska frusen. Och avgasröret ger ett dundrande ljud ifrån sig.
Förstås har jag dreglat över några skor nu i flera veckor....jag brukar klara av dreglandet, men nästa gång jag ser skorna är jag inte sa säker att de går säkra. Kanske jag skulle sätta i motorvärmaren...Ensam hemma, vilket är högst ovanligt. Tror att det är många år sen jag varit ensam hemma en helg.
Så jag kan sitta ner och ta det lungt utan att få dåligt samvete. 
Jag behöver inte tänka på vilken mat jag skall koka osv. 
Igårkväll städade jag och bytte sängkläder. Jag kastade faktiskt ut täcken en stund för vädring nu när det  så kallt i hopp om att alla kvalster skulle dö. Det kommer förstås ändå nya. 
Imorse nös jag precis som alltid ändå. 
Jag hann även städa pojkarnas skåp igårkväll. Det är ju konstigt, hur mycket man hinner med när man är ensam hemma. Några tvättmaskiner oxå.


På dagens tidning finns en nyhet om Lena som vill få bort fredningen av skarven, 
och jag tycker det är helt rätt att göra så eftersom: "Den kinesiska skarven gör stor skada på vår holmar och kobbar. Den får skita i naturen och övergöda vattenområden medan vi människor skall användas oss av slutna system. Dessutom är dess avföring så kraftig att växligheten dör. Vi får spökholmar"  
Logga in med dina bankkoder och skriv under här


Jag har nu tittat runt på Google+ och har hittat en hel del intressanta sidor att läsa.

Risto Talman t.ex, arbetar på Lantmäteribyrån och vilka fina fotografier han har:

Två sidor med mat och denna med asiatiskt: 
Sida för alla matälskare:

Afrikas djuliv AWF:

Sen så tog min feminina sida över, och jag hittade en bra sida om makeup.SÅHÄR KALLT ÄR DET I FINLAND IDAG, -18 till -20Till middagen ikväll blir det inte klänning! Senast vi hade julfest frös jag så det räcker till hela året.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar