8.9.21

Värme element

Denna dag började kännas som för typ ett år sen, då när det var mycket på gång med både S/Y Perseverance och S/Y Christopher. Nån står och väntar på svar eller hjälp, jag talar i telefon och jag borde vara på flera ställen samtidigt. Men dagen gick bra ändå. Jag trivdes. Vid nåt tillfälle kände jag lite stress komma över mig, men jag andades in och lät det gå över. 

Jag slutade vid halvfem och kunde ha jobbat mycket längre för att reda upp i övre lagret som svämmar över, så det kändes lite trumpet att lämna allt kaos och fara hem. Nedre lagret var toppenfint. Mellan varven städade jag ihop hyllorna där, för att göra mer rum för varor till kommande segelbåt. 

Under dagen kom en stort lass av material man lägger i skrovet och däcket för en 111 fotare. Men jag fick hjälp av min kusin, när jag kände att det blev lite för övermäktigt för mig att lossa det från lastbilen, så vi jobbade tillsammans med det. Tacksam för det. Efter det lyfte jag av en hel drös med väggelement. Det är stora isolerade väggar som man bygger som ett rum runt båten eller däcket, för att värma upp laminatet. När man byggt väggarna runt, sätter man in värmeblåsare och man får upp värmen till nåt mellan 60 och 80 plusgrader, beroende på vilket material man härdar med. 

Nu ska vi sova....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar