14.12.08

Tredje Advent

Så var det då tredje advent! Sitter här och är ännu snuvig, jag hoppas snuvan ger sig snart. Springer och snyter mig varannan minut. Men nu har det sköna genomskinliga som kommit ur näsan istället blivit en tjock geggig massa....trevligt!
Borde nog inte ha farit på ishockeymatch igår, där det var kallt och man frös fast man var påklädd.
Jag hoppas inte denhär förkylningen blir till bihåleinflammation.
Nu är det bara 1½vecka kvar till jul, det känns så konstigt!! Det är verkligen mycket jag skulle vilja hinna med, och det är ju bekant att höra julen till att man stressar. Min stress beror nog på att jag inte får nåt gjort för att jag inte har lust!
Jag skulle vilja baka, men saknar ingredienser till det jag vill baka, och kommer mig inte iväg för att skaffa dem. Nåja, idag bakade faktiskt min flicka sirapskakor, jättegoda!
Sen är det dethär med julklappar, när ska man komma sig iväg och köpa några? Andra har färdigköpt och vi har knappt börjat. (plast)Julgranen har vi iallafall fått in, gardiner är på sin plats och ljusen lyser i fönstren. Nåt som jag saknar det är julsånger på tv:n, man borde verkligen satsa redan nu på att sända såna program. För det mesta sänder man dessa på själva julafton och dagarna efter, men jag tycker att det skulle vara mysigare om man sände dem redan nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar