25.1.09

Söndag


Bläää...vilken tråkig dag idag....

Har suttit och hjälp till med läxor nu säkert i en timme. Matematik! Visst är han ett géni min 9-åring om man jämför med mig. Men ändå behövdes jag där så att han skulle få dem gjort eftersom han e så full av energi och vill helst hålla på med fler saker på samma gång.

Imorgon blir det fest! Då kommer mina 2 "kvinnliga" arbetskompisar hit. Så då ska jag bjuda på en massa gott, bara jag kommer igång med bakningen så småningom.

Kanske det blir spetskaka, den e så god, men borde egentligen baka den på morgonen, för den e sååå god när den är lite varm ännu. Spetskaka är ju dendär kakan som har glasyr på med farinsocker och grädde, så den ger smak av knäck.

Sen har jag funderat på att göra en rulltårta som man skär i bitar och lägger en gräddklick på och strössel. Och kanske kolakakor oxå.

Ska väl snart hämta min 11-åring som sovit över hos en gammal klasskompis. Och så borde jag ju oxå hinna och besöka min syster och hennes pojkvän ikväll som har kommit på besök och är här över helgen. Det är så likt mig, att lämna allt till senare, å sen kommer allt över mig på en gång. Söndag innebär en massa sport på tv, så där sitter min man flera timmar:-/

Han har ganska många olika sportevenemang han följer med. På vintern är det skidåkning, backhoppning, skidskytte, slalom ibland som gäller. Däremellan tennis, alla möjliga grenar i friidrott, simning osv

Visst kollar jag lite ibland, men det är nog bara ifall jag inte orkar göra annat.