22.12.10

...det börjar bränna...

Nu har jag helt fastnat för en grupp som heter Pendulum! Sitter just nu på Spotify och lyssnar...och njuter lite extra eftersom imorgon är en ledig dag! Så det blir att handla det sista och sen starta julbaket. Igår städade jag flera timmar. Men mycket finns kvar att göra....hittar inga vardagsrumsgardiner så de jag haft tidigare får hänga kvar....
Imorgon ska jag testa mig på julgodis, många pratar om Leilas recept, därifrån ska jag imorgon stjäla några julgodisrecept....skinkan blev köpt idag, om än lite frusen, men den MÅSTE hinna tina opp. Den är inte SÅ stor, så jag tror det ska gå vägen....kvar i disken fanns 5kg skinkor och så stooor behöver vi inte!


Dethär, det är julfrid eller hur:


"har lagt barnen under granen, klapparna i sängen, kakorna är tvättade, golven är bakade, har hängt ut gröten i julkärven, lagt skinkan i frysen, köttbullarna är slängda, satt fjädrarna i riset, har klätt granen med nybakta lussekatter eller var det dom vi skulle haft på lucia? Strunt samma, huvudsaken är att jag har järnkoll på allt, snart klar och inte ett dugg stressad. Trevlig midsommar på er!"2 kommentarer:

  1. Hihi, ja julefrid på hög nivå kan man kalla det där. Not! :)

    Sv; Goaste du vad glad jag blev över dina ord hos mig. Tack detsamma säger jag men jag önskar inte God Jul än för trots brist på tid hade jag tänkt hinna in till dig en gång till innan dagen D :)
    Kramkram

    SvaraRadera