12.12.10

Tredje Advent...

Tredje Advent firas idag...väl?? Man blir lite tokig av att jobba när man ska lära sig en massa nya saker, saker man borde veta, som borde vara självklara gör en osäker och ibland så känner man sig faktist misslyckad och dum i huvét. Tittade just på nyheterna och konstaterar att det händer skitsaker i Sverige. Nån som sprängt sig själv, terrordåd troligen? Det är ju faktist inte såå fruktansvärt många år sen en man gjorde samma sak i vår lilla stad. Det var inget terrordåd, utan det var en finländare som inte var psykiskt stabil. Kommer ännu ihåg den dagen. Vi bodde inte här då, utan närmare stan och jag kommer ihåg att det var fem före så att jag inte skulle ha tagit barnvagnen med mig och gått på stan. Det kändes bra efteråt att jag stannade hemma istället. 


Idag har vi ännu haft en match och vårt lag vann igen:) Det går hejdundrande bra för dem nu! Yes! Man blir så oerhört stolt över att se hur de kämpar tillsammans och samarbetar så bra! Det är ett härligt gäng och vid dethär laget vet de var de har varann och kämparglöden lyser ur deras ögon. Men sen är tränarna de bästa oxå som verkligen puffar laget och ger dem beröm! 


Imorgon firas Lucia....det kommer alltför fort på nu...och snart är julen här...jag borde bli i panik eftersom jag inte har köpt en enda julklapp....min dotter har köpt flera stycken så några julklappar finns i vår garderob!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar