25.1.10

Måndag

Måndag och har idag haft hemma 2 från skolan. 10-åringen som spydde igår. Han är nog frisk nu och ska fara och skrinna med pappa. Äldsta dottern har haft ont i magen hela dagen, men inte spytt ännu. 8-åringen fick jag hämta från skolan klockan ett, skulle ha slutat skoldagen klockan två. Han hade fått ont i magen oxå. När han kom hem var han piggare än nu, men igen så ligger han och har ont i magen och sover smått just nu här brevid. Så jag räknar med att han så småningom kommer att kräkas. Så jag är beredd, med en fotbalja!
Nikotinplåstret är på igen. För 2 veckor sen så höll jag mig måndag och tisdag. Förra veckan höll jag mig måndag, tisdag och onsdag. Så kanske det blir till torsdag då denna gång:-)
Det går bra med plåster.
Vissa:D skrattar åt mig, (jag tar inte illa opp, för de vet inte vad jag tampas med) när jag säger att jag har varit orökt en eller två dar:D men själv är jag så nöjd för varje timme:-)
Jag tar det i min egen takt och är nöjd och glad över de dagar jag varit orökt:-)
Jag har inte dendär känslan nu, som man har när man är utan nikotinhjälp, att man bara måste ha en cigarett! Så där är nikotinplåstret bra!
Efter morgonkaffet är det godast att röka, så, där skulle jag säga att det är svårast med denna rutin som rökare.
Efter kaffe och mat är det förstås oxå tomt. Man är så van vid att fara ut på en rök då.
Men som sagt, tar det i min egen takt och kanske man står där en dag när man inte har behov till cigaretter eller nikotin.