28.5.10

Det var tråkigt!

Inte trodde jag att Anna Bergendahl skulle falla ur finalen! Så jag blev riktigt förvånad! Jag ville se henne i final! Känner på samma gång lite skadeglädje, inte mot Sverige och inte mot Anna, men mot Aftonbladet! Ni har säkert märkt att Aftonbladet jämt och ständigt "ratar ner" på Finland, speciellt när vi faller ur nån tävling. Samma sak med hockin. Så tji fick Aftonbladet kan man väl säga! Hysterisk gyckelhompa beskrev man Finlands bidrag som:)
Jag gillade inte alls Finlands bidrag, men håll käften Aftonbladet! Nu publicerar man istället texter som att: "Ska vi dra oss ur ESC?"
Klarar inte Aftonbladet av förluster??? Genast börjar det tryckas texter, det är så synd om oss, det är så orättvist....haha!
Men hursomhelst så tyckte jag det var tråkigt att Anna inte gick vidare. Jag gillade låten och sättet hon framförde den på. Hon är en av de få som kan sjunga från hjärtat!
Det kommer att bli en tråkigare final än vanligt, när inte Finland och inte Sverige är med. Jaa, jag kommer inte att rösta alls, när jag inte får rösta på Sverige! Det ni!

Så tänk på det nästa gång du Svante eller vem det var som bestämde att man inte fick rösta på sina grannländer i semifinalen....så nu i Finalen får ni mindre röster av folket när vi inte fick rösta fram de bidrag vi gillade, och därmed, mister ni pengar som alla telefonröster skulle ha dragit in!
Ni behöver Finlands röster Sverige! Glöm inte det! Här finns många, iallafall finlandssvenskar som skulle ha röstat på Anna!