30.3.13

Påsklördag

Efter att ha tillbringat långfredagen i soffläge, så tog vi sadelläge idag. Vi cyklade in till stan och vårsolen sken och det kändes: vi är på gång, vi är laddade, vi är tända. 
Härligt att våren kommer och man får cykla på asfalt!! Snart finns det inga ursäkter kvar varför inte cykla till jobbet. Förutom minusgrader...som jag inte vill cykla i!
Vårens stora dag och jag vill va' med....Egentligen är ju denhär tiden på året, den bästa. När man har allting framför sig. Precis som när jag körde till tåget en gång efter älsklingen, att veta att om några minuter ser jag honom, en sån härlig känsla!!
Likadant är det ju förstås inte, om man ska till tandläkarn...
Iallafall ja...vi gick omkring lite i stan. Vi gjorde nu inte så mycket i stan. Strövade omkring....och cyklade hemåt igen. 

Kaffe på soffan väl hemma. Och efter en vilopaus åkte vi iväg till stan igen!! Denna gång med bil, till Aspegrens påskbrasa. Där var det mer folk än jag hade trott, vilket var roligt. Inga direkt bekanta förstås,  så det var synd. Det grillades korv och man hade även gjort mindre brasor så att folk fick grilla egna korvar. Peta in en pinne i brasan...Det enda negativa som vanligt är att jag alltid fryser. Jag har varit orökt i halvt år och jag tycker att detdär med att frysa, och speciellt om tårna, kunde försvinna. Somliga går med billiga skor...säg vad beror det på...
Ja, jag vet att det ska vara trasiga, men märker ni, hur lyrisk jag är idag:)
Ja, hursomhelst, så åt vi korv, korvkön var inte så lång, så den ställde vi oss i. Vi fick varm korv boogie!Brasan den brann ganska sakta, småpojkar kastade ris för att få mera fart, lite bensin däremellan.
Men det verkade inte riktigt ta sig. Kanske senare på kvällen. Våfflor skulle vi ha velat ha, men där var kön längre, så vi åkte iväg till Teboil på kaffe istället och träffade Ann-Christin.

Som vanligt är det mest underbara man kan lyssna till när våren kommer: SAREK!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar