26.3.14

Mahogny

Fortsätter tvätta lakan idag. Igår tänkte min tvättmaskin rymma. Och den tänkte även ta med torktumlaren som sitter ovanpå! Jag hörde ett vansinnigt dunkade. Och jag fick bråttom till badrummet. När jag kom in, var det tyst som om inget hänt. Men det gick inte att lura mig. Tvättmaskinen hade hoppat iväg nästan en meter och jag blev paff att torktumlaren fortfarande satt kvar på. Lite snett dock.
Den hade dragit kontakten ur och var på väg. Jag skuffade tillbaka maskinerna och lite rädd var jag när jag skulle stöpsla i igen. Tänk om man fick nån stöt när den hade betett sig sådär!
Men allt såg ut att fungera efter dendär attacken.Har just färgat mammas hår. Det blev en vacker mahognyfärg. Det bär iväg till London för henne till helgen. Dit vill jag nån dag.På jobbet fortsatte vi med glasfiberlamineringen.
Slutade redan halvtvå idag, tandläkarbesök med sonen.
Via polisen med papper inför mopedkortet. Var inte förberedd på, att det skulle kosta mig 51euro och ännu till har jag en räkning på närmare 500 euro hemma från bilskolan som ska betalas.

Fick världens rubbaste textmeddelande en dag som denna, när jag betalat räkningar och lån,
ett meddelande, som var så skrattretande urbota löjligt och jag kommer nog aldrig på riktigt att förstå mig på hur vissa mänskor använder och försöker pressa en med psyk-terror eller nåt ditåt!
Nääe, jag tror jag snart får dåndimpen….vilken tillfredsställelese för en….!


Klockan är snart tio och har just kommit hem från bodypump och det var riktigt skönt. 
Det nya programmet gillar jag bättre.