11.3.18

Drömmar...

Glad blev jag när jag vaknade och 18-åringen sa att han sovit runt 6 timmar! Det är många dar sen han sovit så bra. Så kanske det svänger ändå....han är hungrig. Han äter hela tiden nu. Han tar igen sig från de dagar han inte kunnat äta. Hoppas crp:n visar på nedgång imorgon. Och sen får vi resultat på svalgprov.

Vilka konstiga drömmar jag har nu. Förra natten drömde jag att jag körde i diket med bilen, eftersom det kommit för mycket snö och det for dit det ville. Det var några unga killar där när jag nervöst undrade hur jag skulle få bort bilen, så en av dem ringde sin bror som kom och lyfte opp bilen. Och jag minns hur enkelt det gick.

Natten före drömde jag att vi skulle resa iväg hela familjen, men jag hade glömt minstingarnas pass hemma, så jag skulle skida!! hem efter dem. Jag minns att jag skidade uppför den tunga backen i Funkön, var jag cykla som liten. När det inte blev till något, kom jag på att det går nog fortare med bilen. Hursomhelst  när jag kom tillbaks till flygplatsen var de pass jag hade med mig för gamla. Men till min lättnad hade älsklingen fixat nya pass på flygplatsen. När jag vaknade kände jag ännu av den hysteriska spänningen.

Idag var jag med 14-åringen till kyrkan. Och nu har fastetiden börjat. Snart är det påsk. Idag pratades det om pojken med 5 bröd och 2 fiskar och hur det har att göra med Livets bröd. Och för att påminna samlingen om det delade man ut bröd. Det var riktigt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar