30.10.20

Älsklingens födelsedag

I will never underestimate the power, on working with two screens!!

Min ena skärm på jobbet är sönder och i väntan på att få den fixad eller få en ny, kör jag med endast en. Så, jag inser plötsligt hur stort trubbel, det blir med bara en skärm! 

Idag var det lungt på jobbet. Och det är tur! För när jag cyklade till jobbet, hade jag så gott som tårar i ögonen hela vägen, eftersom jag var så arg på cykeln och för att jag var sen.

På jobbet fick jag tips av min kusin om hur jag kan testa växlarna och skulle testa det när jag cyklade hem. 

Men mittiallt kom min kusin, när jag satt på lunch och sa att han och de två andra på lagret hade tittat på cykeln och förhoppningsvist fixat den. Ena framhjulet var nästan lös och växlarna fixades. Man måste hålla med meningen: "Änglar, visst finns dom!" Jag blev så rörd av tacksamhet! Jag har världens bästa arbetskompisar!

Igår fick jag och Nicke på lagret dessa sötsaker av en ingenjör, Love Hearts. Så det står olika saker på varje godis. Det första jag tog sade, "say yes" och det andra "be mine".  Om man vill köpa såna hittar man dem till exempel på Amazon. Jättegulliga!😁

Igårkväll var jag, pojkarna och dottern till Kokkola. Vi började med middag på Kungs kitchen. Och sen besökte vi Rusta. Det var nästan som om man plötsligt befann sig i tomteland. 


IDAG, är det älsklingens födelsedag❤😍. Därför spenderade kvällen i Kokkola igår. Det är så svårt att köpa nåt åt honom. För han är nöjd med det han har och vill inte ha nåt. Så jag köpte ju nåt onödigt, men som jag hoppas han ändå kan använda. 

Till middag ville han ha det så enkelt som möjligt med mannagrynsgröt. Men det blir lövbiff av nöt med potatis och nån sås. Sen ska jag även lägga skivor av baguett i ugn med getost på. Längesen jag har lagat det och det är ju så gott. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar