1.12.19

Första Advent och Första December

Jag tycker jultiden är så helig och fin! Man fylls av förväntan och glädje! Jag önskar alla fick känna den känslan! Min kommer nog från min barndom. Jag hade en fullständigt underbart härlig barndom, och julens högtid bevaras med stor kärlek inom mig.

Jag önskar man kunde sluta stressa över vilka julklappar man ska köpa. Stressen kommer kanske mest av att man vill köpa endast det bästa till dem man älskar och det är svårt. För det är ju så materiellt, men ändå vill man att det ska betyda nåt.

Senast på Alpha, fick vi denhär infon och den vill jag dela med er. Det är mycket viktigt att hjälpa. JUL INSAMLING och man kan även stöda olika grupper på denhär Basaren, JULBASAR


När man tänder ljus och julljus glittrar mina ögon lika som dem, jag tycker det är så mysigt och fint! Och nu är det extra mysigt eftersom vi fått snö! Vilken stor skillnad det är i humöret! Några av mina äldre foton.

My winterland

On my way home

My winterland

O Tannenbaum

Christmas in New York

Christmas in New York

Santas Village in Rovaniemi

The weather outside is brightful...Min egen julkalender bjuder på denhär dikten i Lucka 1.Tänk att vi redan har första advent
många ett ljus i advents-staken tänt.
Det tindrar så vackert i byggnaders fönster
av stjärnor och ljus i olika mönster.
Som vanligt står där en gran till advent
det känns riktig glädje när granen anlänt.
Granen så mäktig och pampig den är
glimmande lampor på grenarna bär.
Då sprider den glädje och strålar av ljus
den står där så fin mellan gator och hus.
En fridfull advent med ljusprydd gran
tillönskas Alla som rör sig på stan.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar