13.2.08

13 februari

Nu är jag så trött så ögonen sviiiider, å känner mej helt slut. Nu först kopplar jag riktigt av. Började sex oxå i morse, och dan gick ganska bra, men när vi slutade halvtre for jag, efter att ha hämtat 6åringen, till stan och köpte 3st diabolo, från Br-lelut.
Kom hem och laga mat och hann vila 10 min och sen var det dags för ett Me and I party som börja 18.00, men det var inte min stil på de kläderna, men för barn passar de ganska bra, även om jag tyckte att flera t-skjortor liknade pyjamas. Jag är väl ovan bara med såna kläder.
Kom hem ca halvåtta och lagade mer mat, till jobbet imorgon, majsgryta...mums...nu ska jag lägga mig i säng med barnen och titta på disneys komediserie...zack and cody...
Ska tillägga att jag har inte varit på nåt party på flera år känns det som....eftersom jag har avstått från allt sånt när man bara vill vara hem om kvällarna och ta det lungt. Och nog är det ju skönt att va hemma, tror att det dröjer länge tills jag ilar iväg på nåt nytt party. Man behöver verkligen avkoppling när man kommer från jobbet!
Ska tillägga att jag ångrar mig än idaa och kommer att göra det länge ännu...köpte igår av en dörrförsäljare: 25kg potatis, 10kg morötter och 10 kg lök och betalade alltför mycket. Nästa gång de kommer så blir det inget köp. Och nu blir det att äta massor....så att inte allt ruttnar bort...
Hoppas det blir en trevlig vändag imorgon....barnen ska ha vändagsfestival vid skolan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar