10.3.08

10 mars

Vet ni att idag först märkte jag att det blir ljusare för varje morgon.
Satt och drack morgonkaffe i kafferummet, och klockan var strax efter åtta och det var hur ljust som helst.
Man blir glad när man märker sånt, för då vet man att våren är snart här!:-D

Idag har vi jobbat hela tiden, utan nån paus knappt, nu börjar det bli bråttom, vi ska egentligen hinna laminera 7 stycken båtar denna månad, och det kommer att bli svårt att hinna med det:-/
Annars har denhär dagen förflutit så snabbt, känns som om timmarna bara skenade iväg.

Helgen gick oxå fort tyckte jag, i lördags var min man på jobbet, så jag steg upp strax efter åtta och stääädade...en lördagsmorgon:-P...och när han kom hem halvett så höll jag på med städningen ännu.
Jag tror att jag har blivit skrämd av alla bakterier tanterna hittar i "Rent hus". Så jag torkade x-tra noggrannt överallt...huset är annars ganska rent ännu iallafall, vi har ju bara bott ungefär 1 år här i vårt nya hus.

Nåja, men senare på lördagen så kom min granne in och frågade om vi kom ut på en skidtur, min bror hade dragit med sin skoter ett skidspår ut på isen, så det var skönt att dra på sig skidorna och dra iväg i spåret.

Sen blev det 1-års kalas på kvällen hos min bror och hans fru i Killingholmen. Deras lilla söta dotter fyllde år. Där blev vi bjudna på underbara godsaker. Verkar vara inne med marshmallows som ingrediens nu, både tårtan och riskrisp innehöll det. Man kan tydligen smälta dem och använda dem då till olika godsaker. Och jättegott, istället för marsipan var den garnerad med marshmallows. Och jättefin rosa färg.

Senare på kvällen tittade vi på Melodifestivalen, andra chansen, och jag blev lite besviken att inte Ola kom vidare till Globen....nåja, iallafall så hoppas jag att Perelli vinner det hela!:-)

Söndag blev en vilodag, sov och sov och sov.....först mot kvällen blev det lite liv oss så vi drog iväg till stan och mumsade där i oss MacDonalds skräpmat, sen blandande vi en stor godispåse som vi delade på:-D

Ännu senare på kvällen fick vi besök, så det var rolig avslutning på helgen.:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar