12.4.08

Lördag

Vaknade halvåtta, av att 9-åringen ropade på mig eftersom han behövde kissa, så det var att ta fram flaskan igen som han fick kissa i. Han har tyckt att det är väldigt genant, men haft så ont att han inte kunnat röra på sig. Trodde klockan var redan halvnio så jag satte på kaffe. Insåg att klockan inte var så mycket, så ville sova igen. Men alla var redan vakna då, så det gick inte.
Ringde hvc, och fick tid för 9-åringen 11.15, även om jag inte visste hur vi skulle få honom dit, för när jag berättade för honom att vi skulle åka, kom det tårar igen, säkert rädsla oxå för att det skulle göra ont när han var tvungen att röra på sig.
Lyfte honom försiktigt i bilen och när vi kom fram bad jag honom att försöka gå, han hade fått värkmedicin, så det kändes lite bättre, så han kom på bena och gick in, om än med huvet på sné.
Han sa att det snurrade i huvet, kanske för att han legat så länge eller så är det från nacken. Kan tänka mig att man kan blir yr med nackspärr.
Som jag gissade så fick vi bara order om att fortsätta med värkmedicin.

Nu är vi hemma och han är fortfarande på benen, sa till honom att inte lägga sig ner genast eftersom han behöver röra på sig. Då blir det fortare bra!
Nu borde jag städa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar