5.5.08

Blåsigt, regnigt och ruskigt

IDAG är vädret inte det bästa, men jag klagar inte eftersom vi har ju haft superväder de senaste dagarna.
Inatt har min 9-åring och jag inte sovit knappt, eftersom vi var tvugna att hålla oss vakna, när han skulle på EEG-test på morgonen.
Vi fick sova mellan 23.00 och 02.00
Så vi höll oss vakna med bastubad, pizzabak, dataspel, när klockan började gå mot fem och sex blev det svårare att hålla sig vaken, men klockan sju kom äldsta dotter upp och pappa, så då blev vi piggare.....nog är det plågsamt att inte få sova när man är riktigt riktigt trött....
Klockan halvnio var vi på hvc, och 9-åringen fick en rolig mössa på huvet, liknade en simmarmössa. Han slocknade ganska fort och undersökningen tog ungefär 1 h.
Före vi for hem svängde vi in till en affär och köpte en fotboll, fotbollsstrumpor, fotbollskläder, knäskydd, drickflaska till honom.
Sen åkte vi hem, tänkte sova, men det är inte lätt att sova dagtid fast man är trött, 9-åringen ville inte alls sova, han testade, men låg inte länge, han höll istället på med fotboll, hade lagt på sig hela utrustningen. Jättesnyggt!! Jag måste ta ett foto av honom när jag får chansen.
Imorgon är det tillbaks till jobbet, jag måste nog jobba xtra hårt nu när jag varit ledig idag igen:-/

2 kommentarer:

  1. Anonym7/5/08

    Varför måste han ta en EEG-test?

    SvaraRadera
  2. Därför att han alltid haft tics, och senast så var det mer synligt än annars. och det var någon då som undra om det kunde ha blivit värre efter att han fallit från en klätterställning i skolan. Nu är det då att vänta på resultaten.

    SvaraRadera