30.7.08

Sista dagarna i Juli

Snart är det augusti och hösten kommer smygande sakta men säkert, inte länge till veneziaden, en månad ungefär, och om 2 veckor finns det inget som heter sommarlov mera i år, för då är barnen tillbaka i skolan.
Igårkväll skulle jag på pump till Sportis gym, men passet blev avbokat eftersom det troligtvis var för lite anmälda. Istället åkte mamma, jag och min kusin till simhallen och simmade tills vi blev lite anfådda. Resten av tiden spenderade vi i bubbelpoolen:-)
Nu är jag tillbaka till jobbet!
I måndags började vi med att vaxa och måla i 610 luckor, tak, targa och en däckskrans. Eftersom vi just nu har annat vitt-mål än vi är vana att måla med, så blir det inte alls lika bra men man får hoppas att när man väl lyfter laminatet ur formen att det ser bra ut. Imorgon, torsdag vet jag inte vilken tid jag slutar eftersom vi ska städa en båt efter provkörning så det blir några timmar övertid. Troligtvis får vi städa båten utomhus så det är mycket roligare.
Vi är bara 7 stycken på jobbet nu och 2 sommarpojkar. På lamineringen är vi 5 stycken, men min jobbarkompis Linda och jag jobbar helt ensamma nu eftersom pojkarna vi brukar få hjälp av och som alltid berättar hur vi ska göra, är på semester, så det känns att vi har större ansvar om allting nu.
Jag borde fara ut på en promenad nu, vi har just ätit Nisses biffar och jag halvsov en stund förut. Nåja, vi hade faktist just en badminton-match.:-)