26.12.08

Julannanadag

Då har då jultomten varit, bullarna e slut för och mina kakor sinar i sina burkar. Skikresterna fick katterna och morotslådan håller på och går datumet ut på eftersom det e bara jag som äter den. Julskinka har jag fått nog av, det har vi nu ätit i dagarna tre!
Imorgon fyller jag år så då blir det ett litet kalas, så idag ska jag göra marängtårta. Jag nästa "tjöjis" vid tanken på att äta sött. Så har det varit hela julen. Jag undrar, varför är det så varje jul. Hela året äter man choklad närsomhelst och det är hur gott som helst, men under julen, då smakar det INTE alls! Nå, det e bra kanske, för annars skulle man nog lägga på sig hur många kilon som helst under jul.
Barnen fick sina klappar, ishockeyspelet har gått ganska varm, för en stund sen spelade jag med min 9-åring och man får riktigt panik när han kommer med pucken och sen går den i mååål! Han vann ju förståss! Vi köpte oxå Afrikas stjärna och det är nog ett traditionellt spel som alltid går hem och spännande. Min 11-åring fick en billigare telefon som är helt utan spel, har inte alls bluetooth heller, men den var röd iallafall. Det viktigaste är ju att det går att ringa med den och skicka sms. Hon ville gärna ha en kameratelefon men de var ju förstås mycket dyrare.
En radiostyrd bil, transformers nånting, tror jag, fick pojkarna så den går het hela tiden oxå.
Jag var en sväng igår till HVC, hade nog bokat in min redan före, men när jag hörde i luckan av sköterskan att det var ca 8 stycken före mig så tog jag bort min bokning och åkte hem igen. Inte ville jag ju sitta i typ 2h och vänta på juldagen och visste att vi skulle få främmande. Jag tror nämnligen att jag igen har fått i bihålorna. Jag fick tips om att köpa nässpray och oxå histamin. Histec borde jag verkligen testa nu en tid. Jag nyser ju hela året så det skulle säkert vara extra bra när man är förkyld oxå.
Nu har min 11-åring fått besök av en klasskompis från byn vi bodde förut i, så hon är så lycklig så, sen ska hon ju oxå sova över:-)
Nej, nu borde jag baka, om jag skulle finna nån ork att göra det. Huvet känns så trött av all snor.