30.12.08

30 december

Jaha, då var det bara EN dag kvar till 2009.....
Nu har våra barn fått en kusin till, en liten flicka, så grattisar går till dem!

IDag har vi oxå skrinnat, men idag gick det inte lika bra, det blåste kaalllllt... och mina skrinnare var för lösa, jag hade inte tillräckligt lång skosnöre, så....:-)
Ikväll blir det myspys med en film som jag lånade av mamma:-) som heter...."Mamma mia"...ser verkligen framemot den, eftersom den filmen har fått massor positiva kommentarer. Borde verkligen ladda upp med chips och godis!

Jag är ju permitterad nu från 22.12-6.1 så jag har både ringt och besökt arbetskraftbyrån. Rena rama papperkriget, men hoppas jag har alla lappar iordning nu när jag skickar in dem till mitt fack, Kemifacket, och att jag har fyllt i allting ordentligt och rätt.
Har ni hört annars att årets nyårsnatt blir en sekund längre!! Skottsekunden skjuts i år in på grund av jordens oregelbundna rotation. Det låter ganska roligt men det kommer man förstås inte att märka av:-)

I år har vi inte köpt raketer, jag tror att vi kommer att klara oss bra med de som vår 11-åring har sparat sen veneziaden, några bollraketer och lite annat smått. Läste att det har varit ett fel i instruktionerna på paketet till raketerna Jättitykki och det leder till att alla av dessa raketer nu dras bort från marknaden, det var nåt om att man ska ha dem upp och ner och tydligen så ska den inte det för då kan raketen fara vartsomhelst! Farligt!
Ha en trevlig nyårsafton allihopa!