19.1.09

Måndag...

....så var det måndag igen. Fast man e ledig så får man inte sova hur länge man vill, det är så irriterande. Barnen ska ju till skolan, så man måste tvinga sig opp iallafall. Vi har just kommit hem från tandläkare.
Jag behöver väl inte berätta vad vi gjorde igår, det vet ni nog redan....:-)...just det, vi var ut på hal is igen....denna gång fick jag opp svetten tillräckligt....
En sak som jag blir litelite less på ibland, är när det är större killar på isen, de spelar på en större yta än halva rinken, och då skrinnar de mindre barnen bakom målet. Så ofta kommer de in på den sidan i rinken var småbarn skrinnar, och då kommer de i så hög fart och det kunde gå riktigt illa om någon krockade med ett litet barn. Men, jag kan förstå dem oxå, när man väl har fått tag på pucken, så kämpar man hårt för att få det egna laget att behålla den.
Jag tycker att dethär har funkat bättre i vår by. Här skrinnar ofta småbarn och de har sin plan och de som spelar hockey där brukar hålla sig inom sin plan. Men säkert slinker en och annan in där oxå här. Nåja, bara ingen olycka händer så är det ju OK!
Iallafall så gör det mig glad att se att pojkar som inte känner varann, från olika byar, oavsett var man skrinnar, i vilken by somhelst, när de kommer samman på en is, så bildar man olika lag, man slänger ut alla klubbor på is och delar in lagen på det sättet. Så på dethär sättet lär pojkar känna varann och det är kul det. Igår var det några pojkar som jag inte sett förr som ropade: Hej! till vår pojke, just för att han spelat hockey med dem.

Nej, nu börjar vi bli hungriga här, så nu blir det att hitta nåt att laga mat av.....tråååkit....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar