26.3.09

Torsdag

Igår ringde min arbetsledare. Vi ska ännu en gång samlas på "jobbet" och skriva under nåt. Så då får man ju träffa arbetskompisarna. Det ska vara kul!
Idag ringde han igen, för vi skulle lämna in nåt till bokföringsbyrån. Så nu har jag varit på en tur till stan och tog min mamma med för att göra det roligare. Vi for in till Lindex och Kappahl, så jag svängde in till arbetskraftsbyrån mesamma och talade om att jag kommer att bli arbetslös. Så nu har jag stämt träff 2.4, men han som sköter om det, så få se då vad man ska fylla i för papper.....jag slipper iallafall att fara på dendär kursen som berättar hur man söker jobb. Den har jag ju varit på för lite mer än 2 år sen.
Efter det så svängde vi in till Halpa-halli. Köpte några mjölk och strumpor:-) och sen satte vi oss ner på cafeterian och åt varsin panini....:-)
Vi drog vidare till Sotka och Jysk. Ett vitt köksbord med sex stolar, som bara är på specialpris några dar, och som min mamma tittat åt flera gånger, bestämde hon sig för att köpa från Sotka. Så nu kommer det att bli sååå fint hos mamma, hon har ju oxå en vit bardisk, och vita köksskåp, så allt kommer att passa så bra in. Jag förstår inte varför jag inte ärft mammas syn på hur man ska inreda!!:-/ och göra det mysigt och fint....

11-åringen är hemma ännu idag, hon håller på att bli bättre, tror jag. Men fortfarande sjuk hals, och blåsa, och hosta. Jag vet inte om jag borde nu ha henne hemma, tills vi får svar på angina-testet. Tänk om jag skulle skicka henne till skolan imorgon och sen skulle svaret vara postitivt. Då skulle hon ju ha hunnit smitta nån i skolan. Läxor har hon ju fått, men det känns som det bara är en bråkdel, av det hon annars skulle ha gjort i skolan. Det känns så fel att ha henne hemma sådär länge, då hon missar så enormt mycket. Nu har hon ju varit hemma 9 daga!! från skolan om man räknar med maginfluensan hon hade för 2 veckor sen.
Men inte kan man ju heller skicka en till skolan som är sjuk!

Denna film kolla jag igår, ack så skön film!
Konstatera att om tittar på den en gång till så fattar man mera av filmen.
http://www.youtube.com/watch?v=_k33mZzdhtg

http://www.youtube.com/watch?v=M430fWv02Os

http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU

http://www.youtube.com/watch?v=prWq00wVi_s&feature=related

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar