23.4.09

....träning snart...

Är snart på väg på ett pump-pass....igår simmade jag lite....men det känns inte tillräckligt
eftersom jag ätit en hel massa choklad...bläääääää!!!Matti Nykänen har hittat en ung Jeppis-brud...:-o

2 kommentarer:

 1. Hej Cia, ble lite överraskad att hitta Mattis bild på sidan din, och något annat också...(men skrattade gott). Ja, Matti N. ser faktiskt ganske snygg här. Har han blivit helt nykter, eller? Men vad med frugan, är han inte mer gift med hun, kommer inte i håg vad hun heter, som han slåss bestandig med!?
  Jag missade den Eurovision-sändningen, hade tänkt att se och höra, men glömde den bort. Nå ja, då blir det mer spännande att se när det blir de sista avgörande sändningarna.
  Annars det var härligt att höra att sonen din är bra igen och går i skolan. Hoppas det var bara något helt tilfälligt muskelverk.
  Ha en fin helg med familjen din!

  SvaraRadera
 2. Ja, men va kul att du fick dig ett gott skratt:-D Mattis fru heter Mervi om jag minns rätt...jag tror knappast han blivit helt nykter, så man får se vad som händer. På You tube kan man enkelt kolla på olika Eurovisionslåtar om du skriver Eurovision 2009:-) Ja, det är bra att 10-åringen inte har nåt allvarligt. Men idag igen har han nog lite ömma ben...men man måste bara vänta tills det blir bra...tack desamma! Ha en bra helg!

  SvaraRadera