11.5.09

Måndag

Det är ju många som undrat över hur det gått med 10-åringen. Som hade svårt att gå. Nåja, nu har det visat sig att blodprovet man tog i Tammerfors, visade att Ck, var 1472. Jag har ingen aning om vad det betyder. Om det ska vara annars noll eller....iallafall, så betydde detdär att han hade en virusinfektion som tog på musklerna. Så nu ville läkaren att vi skulle igen ta ett blodprov, för att ta reda på att det inte finns kvar.
Om han inte är helt bra ännu, så kommer vi att behöva några gånger fara på fysioterapi. Imorse hade vi då planerat ett besök till "labben" men som alltid som det hänt den senaste tiden när jag planerat nåt, så är det nåt som sätter planen ur verket. Min yngre son vakna och mådde dåligt, så han stanna hemma från förskolan. Men har mår så bra nu ändå, att jag tror det var nåt tillfälligt.

Eurovisionen närmar sig.
JAG var nog nästan på väg att MISSA semifinalen!:-0 Trodde inte det skulle ske redan. Imorgon 12 Maj, kommer SEMIFINAL 1 att hållas. Sen 14 Maj, sänds SEMIFINAL 2.
Finlands bidrag och Sveriges Malena Ernman är med i Första semifinalen. Så nu får vi hålla tummarna högt så att båda bidragen kommer med!!! Ett annat bidrag jag gärna vill se från första semifinalen är Vitryssland!

1 kommentar:

  1. Kul att du kikade in hos mig på min blogg, men där lägger jag mer upp bilder bara för att sedan föra den över till min wordpressblogg.. Så du får gärna följa med till den bloggen:....
    Fin blogg du har förresten..
    min wordpress är; http://treunderbaraungar.wordpress.com/
    Kram

    SvaraRadera