16.11.09

Måndag

Helgen har löpt i racerfart, och det märker jag när jag inte hunnit sitta vid datorn....
Vi har bakat en till sats pepparkakor, få se hur långt det räcker denna gång....
Vi har oxå firat lillebror som fyllt 30 år! Och vi blev bjudna på smörgåstårta och jordgubbstårta och mycket annat gott!
Idag har jag varit till simhallen och simmade 1km...borde verkligen börja simma mer än så, men ännu har jag inte haft lust till det.
Senare så bjöd mamma på mat, lillasyster och hennes söta dotter kom och hälsa på dit så dagen var räddad.

2 kommentarer:

 1. Anonym17/11/09

  Halloj, va kul att du skrev en kommentar inne hos så jag hittade hit! Kul med fler som gillar att blogga :) Det finns ju så många bloggar nuförtiden, och många som man inte vet om.

  Ja, alla har vi våra intressen och inredning och foto är nåt som jag tycker är kul. Det som inspirerar mig mest är att kunna inreda enkelt och med enkla medel. Så här bor vi bland loppis och -containerfynd :)

  Och här är vardagen precis såsom hos alla andra, obäddade sängar och klädhögar här och var... det är livet :)

  Och vet du sneda tavlor är ju bättre än hos oss, för här har vi ännu knappt nåt på väggarna :)

  trevlig tisdag!
  /camilla
  PS. Läser att ni startat med pepparkaksbak, och det gör mig riktigt sugen. Här är pepparkaksbak nåt av det bästa barnen vet, så det blir nog att röra ihop en sats snart :)

  SvaraRadera
 2. Va kul att du hitta mig! Jag brukar gå på loppis oxå. Senast så gick jag och kolla utmed hyllorna var det finns maaaassor med prylar...men kunde inte bestämma mig för nån viss typ, så jag köpte nån glasform för värmeljus:-)
  Nästa gång ska jag se mig mer omkring, kanske jag får nån idé då. Bara jag ser på saker rätta ögat när jag går på loppis
  :-)Jag har så dålig fantasi, så det int är klokt!
  Ja, pepparkakorna blev så goda! Och barnen ja, de gillar det!

  SvaraRadera