23.11.09

Måndag

Sitter och tittar runt efter olika jobb igen, men hittar inget som passar mig.
Det är så svårt att veta vilka jobb man tror man skulle trivas med så det gör det hela svårare!
Jag har ju några krav förstås, det får man väl ha när man har barn?
Jag vill absolut inte jobba kvällskifte eller helgskifte.
Har man småbarn och en man som jobbar kväll varannan vecka. Så får man INTE det att gå ihop! Tänk t.ex ifall jag och han jobbade kväll samtidigt. Vem ska hämta barnen då? Och vem skulle ta hand om dem tills jag kom hem?
En omöjlighet alltså! Skulle nog trivas i en kläaffär tror jag, men vill ju jobba heltid och i en kläaffär kan man typ börja klockan 10 och sluta dagen ungefär vid 18, så det skulle inte heller passa. En perfekt arbetstid skulle vara 7-15:30 så jag hoppas den dan jag hittar ett jobb att jag har sån tur att det blir så!
Julen är emot nu så jag ska försöka ta det lungt nu och inte tänka så mycket på detdär med att vara arbetslös. Vem vet om jag en dag sätter mig på skolbänken?!! Då skulle jag nog överraska mig själv!
Ja, detdär får jag tänka mer på sen, annars blir jag tokig!
Fick 2 roliga sms imårse som jag måste dela med mig:
Sms 1:"Det var en björn, ett lejon och en gris som samtalade. Björnen sa: om jag morrar så skakar alla av rädsla. Lejonet sa: om jag morrar så flyr alla. Då sa grisen: det är väl inget, om jag nyser så går hela världen och vaccinerar sig;-)"
Sms 2: "Varning! Till alla kvinnor! För att undvika svininfluensan måste du neka att ha sex med morsgrisar, skitgrisar, gamla grisar och andra svin...."

The pig flu, alltså: the pig flew!:DInga kommentarer:

Skicka en kommentar