4.12.09

freeeeedag

skulle -ehöva starta o dator- --ia -okstäver flyter i-te ihop....så se hur det -lir -är jag skriver...gaska roligt....
ska s-art åka iväg så jag hi--er ite ä-dra o- det -u.....hih...
-åste -og pu-licera -åt kul frå- -ätet istället

Klurigheter

Mia hette en medelålders kvinna. Hon hade samlat ihop pengar för att checka in på ett lyxhotell längre upp i Sverige och skulle stanna där i en vecka. Sagt och gjort. Mia åkte dit och medan hon packade upp sin resväska i rummet hon hyrt knackade det på dörren. En man i grön träningsoverall öppnade och såg med förvånad blick på Mia.- Oj! Förlåt, jag trodde att det här var mitt rum, sade mannen.Sekunder efter han hade stängt dörren ringde Mia till polisen- Skicka ett gäng poliser! Jag tror det är en tjuv på hotellet!Fråga: Varför misstänkte Mia att mannen var en tjuv?

Bellman

Det var en gång en tysk, en norrman och så Bellman. De skulle övernatta på ett hotell. Tyvärr var alla rum upptagna men de fick lov att sova på vinden om de ville. Hotellägaren berättade att det spökade där, men eftersom de inte var rädda för spöken, bestämde dig sig för att acceptera förslaget. Tysken gick upp först. När han väl var uppe på vinden, hörde han en röst som sa:- Jag är spöket med de röda ögonen.Då blev tysken rädd och hoppade ut genom fönstret. Norrmannen var den som sedan gick upp. Han hörde samma röst.- Jag är spöket med de röda ögonen.Han blev så rädd, att han sprang rakt genom väggen. Så var det då Bellmans tur att gå upp på vinden.- Jag är spöket med de röda ögonen, viskade rösten.- Jaha, sa Bellman, och jag är Bellman med de rödprickiga kalsongerna.

Det var en gång en Bellman som var ute och gick i parken. Plötsligt blev han akut skitnödig. Eftersom det var så akut så såg han ingen annan utväg än att sätta sej över en pappeskorg. När han väl satt sej med neddragna byxor kom det fram en polisman som argt sa:- Jag varnar dej! Ser jag dej göra såhär igen så får du följa med till polisstationen!- Jag lovar det aldrig mer ska upprepas, sa Bellman skamset.Nästa dag, när han var ute i parken, hände samma sak igen. Bellman blev akut skitnödig, såg sej noga omkring efter folk. När kusten var klar satte han sej över papperskorgen igen. Då rusar samma polis fram bakom honom.- NU FÖLJER DU MED HÄR! vrålade polisen och satte handbojor på Bellman och tog med honom till polisstationen. Under förhöret frågade polisen:- Vad är din mamma?- Sjuksköteska, svarade Bellman.- Vad är din pappa?- Skomakare.- Jaha, och vad är du då?- Fortfarande skitnödig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar