16.12.09

Onsdag

Denna dag har varit full av aktivitet. Började imårse med att köra minstingen till förskolan, och på vägen plockade jag upp 3 snögubbar som var på väg till skolan cyklande, men det gick så tungt för dem och miljoner snöflingor föll, vilket var underbart, men jag tror att de blev glada över skjutsen. Träffade grannen en stund efteråt, hann inte bjuda på nånting alls eftersom jag skulle iväg till tandläkare med min hockeypojk. Idag var det en tandspecialist där och det var otroligt många bysbor som hade tid dit idag oxå. Så nu kollade hon, specialisten, noggrannare ifall han behöver tandställning. Hon skickade remiss till röntgen så man får kolla mer ordenligt.
Det är bara att vänta och se....

Träffade mamma en stund efteråt, glömde förstås gardinerna som jag redan vek ihop och som jag får låna av henne i jul. Alltid bra att ha mamma att få låna av om man inte vet vad man ska köpa och hon har nåt som skulle passa!:-)

Vidare in till brorsans fru och när jag väl var igång med lånandet så lånade jag en julgransfot de inte hade nytta av i år. Så väl hemma tog jag in julgranen och nu har vi smått klätt den på eftermiddan och ikväll. Mera julgransbollar behöver vi igen.....vet inte vart de försvinner?!?
Och en ny stjärna till toppen.
Nu tror jag vi ska baka nåt.....dottern gillar att baka så hon får ta ansvaret och jag tittar på:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar