5.1.09

Tillbaks till rutinen....

Borde ha redan för flera dar sedan ändrat rutinen tillbaka. Nu har vi alla här i familjen varit vakna längre än vanligt och sovit hur länge vi velat. Så det kommer att vara tufft att behöva ställa om sig i övermorgon. Jag ser inte alls framemot att skolan och jobbet börjar igen, det har gått så fort hela denhär ledigheten.
Nu när den kommande terminen är över och det blir sommar, så kommer ju minstingen att börja förskolan sen till hösten, det känns lite konstigt eftersom jag tycker han är så liten ännu.
Och så har jag ju en som börjar ettan då, han som gått 2 år i förskola. Så det kommer att vara en stor förändring detdär.

I förrgår var vi och skrinnade igen och igår. I förrgår var vi till kommunens idrottscentrum, åkte först i pulkbacken, jag och de 2 minsta, och min svanskota fick nog sig en törn av de små gupporna av grästorvor, för jag kände av det sedan i ryggen, min man och de 2 äldsta barnen var i skidspåret så länge, de grillade korv i skidspåret. Det är jättebra att man har byggt en grillkåta mitt i skidspåret! Efteråt så skrinnade vi i rinken där och igår igen var vi till vår grannby och skrinnade där. Sen blev vi bjudna på kaffe och riktigt gott dopp, min mans syster bor granne med hockeyrinken där. Idag och imorgon borde vi oxå satsa på att göra nåt kul, för att ta ut det mesta av ledigheten.