8.1.09

Borde nog få nya gardiner....

Idag har jag faktiskt stigit upp 8, fast jag e ledig, men man måste ju få iväg skolbarnen, och ibland går jag och lägger mig tillbaks när de åkt, men idag satsade jag på att städa ut julen.
Så jag har plockat bort ljusstakar och andra julbelysningar, plockat bort julpynt, bytt gardiner i flera rum, så nu har jag 2 rum kvar. De gardiner jag har satt upp så har jag haft så länge så jag borde nog skaffa nya! I vardagsrummet vet jag inte alls vad jag ska sätta opp.
Det finns nog inget tråkigare än att sätta upp gardiner, för då måste man ju stryka dem! Så jag har nog stått i en timme och strykt, fattar inte varför mina gardiner aldrig blir helt bra, fast jag använder vatten när de är så "skråttiga" så tycks det int hjälpa! Strykning kommer nog aldrig att bli min grej!
Nu ska jag titta lite på www.catalog.fi där brukar man hitta billiga gardiner.....

Min 7-åring är hemma idag, igår hade han huvudvärk och såg febrig ut, o imorse när jag väckte honom så sa han, att han hade huvudvärk, men jag tror att han hittade på det, för att få sova längre:-).....nu iallafall är han helt ok!