19.1.09

Snappat upp...


...Måste ju bara lägga in en rolig bild för...
....att idag är den värsta dagen i historien
Måndagen den 19 januari 2009 har korats till den mest deprimerande dagen i världshistorien. Dagen kallas "Blue Monday".
Det är brittiska experter som utsett dagen till den värsta. Orsakerna till att just denna dag valdes är en kombination av kallt vinterväder, julen är slut, krediträkningarna hopar sig, nyårslöftena som brutits och den ekonomiska krisen. Den sistnämnda faktorn gör enligt experterna årets dag till den värsta i världshistorien.


Usch då! Man borde ju sova sig igenom denna dag!! Mörkt mörkt....men det är ju bara några timmar kvar av denna dag, så ska man nu inte månne klara sig igenom den ändå...


Obama har firats festligt läser jag, tittade inte på det, eftersom jag kollade på United 93.


En film som handlar om ett av de 4 flygplan, i september 2001, var 2 av dem störtade in i WTC och det tredje mot Pentagon. Efter att dethär fjärde(united 93) planet kapats skulle kaparna ha hotat med en bomb på planet, men när de skulle göra det från cockpiten så ska han ha tryckt på fel knapp och sagt meddelandet till flygledningen istället för passagerarna. Enligt en kommision så kom man fram till att de havererade kaparna, störtade planet frivilligt innan passagerarna kommit in i cockpiten, troligen för att de hellre ville krascha planet än låta passagerarna ta kontrollen över det. Så det störtade nån annanstans istället.

Man kunde riktigt känna den dödsångest som kom över passagerarna.

Från det ena till det andra....


Imorgon har vi då fått tid till laboratoriet, där ska man ta blodprov av vår 9-åring, sen ska vi och tala med narkosläkare.

Dagen efter ska vi vara där redan kl 7 på morgonen, blir nersövd, sen då blir det kirurgiska ingreppet, man får hoppas att han inte har så ont efteråt....

Måndag...

....så var det måndag igen. Fast man e ledig så får man inte sova hur länge man vill, det är så irriterande. Barnen ska ju till skolan, så man måste tvinga sig opp iallafall. Vi har just kommit hem från tandläkare.
Jag behöver väl inte berätta vad vi gjorde igår, det vet ni nog redan....:-)...just det, vi var ut på hal is igen....denna gång fick jag opp svetten tillräckligt....
En sak som jag blir litelite less på ibland, är när det är större killar på isen, de spelar på en större yta än halva rinken, och då skrinnar de mindre barnen bakom målet. Så ofta kommer de in på den sidan i rinken var småbarn skrinnar, och då kommer de i så hög fart och det kunde gå riktigt illa om någon krockade med ett litet barn. Men, jag kan förstå dem oxå, när man väl har fått tag på pucken, så kämpar man hårt för att få det egna laget att behålla den.
Jag tycker att dethär har funkat bättre i vår by. Här skrinnar ofta småbarn och de har sin plan och de som spelar hockey där brukar hålla sig inom sin plan. Men säkert slinker en och annan in där oxå här. Nåja, bara ingen olycka händer så är det ju OK!
Iallafall så gör det mig glad att se att pojkar som inte känner varann, från olika byar, oavsett var man skrinnar, i vilken by somhelst, när de kommer samman på en is, så bildar man olika lag, man slänger ut alla klubbor på is och delar in lagen på det sättet. Så på dethär sättet lär pojkar känna varann och det är kul det. Igår var det några pojkar som jag inte sett förr som ropade: Hej! till vår pojke, just för att han spelat hockey med dem.

Nej, nu börjar vi bli hungriga här, så nu blir det att hitta nåt att laga mat av.....tråååkit....