24.1.09

Lördag

Nu har vi varit ut på en lugn skridskoåkning. Vi måste ju börja lungt, efter att det på 9-åringen gjordes detdär kirurgiska ingreppet. Han verkar vara i riktigt bra skick idag. Såret ser fint ut och det svider inte mer enligt honom.
11-åringen har farit till en gammal klasskompis och ska sova över där. Hon är nog lycklig nu, var så ivrig att komma iväg.

Jag undrar om man borde bli jägare. 5 procent av jägarna är kvinnor och fler jägare behövs för att minska rovdjursskador. Men jag tror inte att jag skulle klara av det! Jag skulle tycka så synd om djuret i fråga.
Läser vidare om alla saker Obama redan ändrat på, han har redan gjort mycket.
Kollade igår på ett program på Svt, som handlade om ekonomin i USA. Jag blev helt paff! Var det typ 8 biljoner dollar som Usa är i skuld!!
Det ni, det är många nollor det, 12 nollor!! Är det inte samma som 8000miljarder....? I programmet sades det att från Kina har man lånat mest pengar. Så fåse vart det kan leda....det sades nog i programmet oxå hur mycket skulder George Bush skapade, men det kommer jag inte ihåg. Till Irakkriget for det iallafall mycket!


Nåja, han behöver ju inte leva när Usa:s ekonomi kommer in i den värsta krisen någonsin, det är hans och andras barn och barnbarn osv som kommer att göra det...