30.1.09

Närpes
Imorgon bär det av till Närpes, dit har jag aldrig varit. Det blir en hockeymatch där.
Jag kommer nog inte att få se så mycket av själva Närpes tror jag, kanske bara ishallen och kanske nån restaurang. Men det går bra det oxå:-)
Vi åker med buss dit på morgonen och det kommer nog att bli kväll förrän vi är hemma igen, eftersom det är ganska långt dit.

Så nu ska vi ladda upp med bananer, mandariner, juice, chips och smörgåsar att tugga på, i bussen, eftersom det blir ordentlig mat först mot eftermiddagen.

Inatt kommer min dotter att ha en kompis som övernattar och de var så glada så! Nu tror jag vi ska fara ut en stund. Kanske och skrinna en stund. Vi har bara varit inne hela dagen. Det börjar se lika ut varje dag här, denhär tiden på kvällen så kommer vi på att nu ska vi ut och ta frisk luft.

KONST-igt!


Kollade igår på Svt:s debatt som handlade bl.a om Anna Odell. En kostnär. Alltid när jag hör att nån är konstnär så tänker jag mest på att det handlar om mänskor som kan arbeta bra med händerna. Som att måla tavlor t.ex.
Men att vara konstnär innebär mycket mer än så, t.om mer än man kan förstå själv!!
Har hört att man t.o.m inom porrindustrin kallar det konst när man kör på och filmar och fotar alla konst-iga vinkar. Skulle nog hellre kalla det nåt annat än konst!

Nå, det var inte det jag som gjorde att jag blev chockad igår från Debatten.
Tydligen så tror somliga konstnärer att de kan göra vadsomhelst bara för att hon/han är konstnär!
Anna Odell, låtsades vara psykotisk och självmordsbenägen som en del av ett konstprojekt.
ställde sig på Liljeholmsbron och sa att hon ville hoppa, varpå hon sedan blev körd till psykaktuen av polisen. Där lades hon in, spottade personalen i ansiktet, skrek som en psyksjuk, bältades och fick lugnande mediciner.…
Man fick t.o.m kalla in mer styrka eftersom hon försökte kämpa så hårt emot. Och andra Riktiga patienter på psykakuten blev rädda och säkert i sämre skick än förut.
HUR kan nån spela sådär när det finns de som på riktigt mår dåligt och verkligen behöver hjälp, och så ska personalen ödsla tid på en som spelar konstnärligt psykiskt sjuk!!!!!
Detdär tycker jag var ruttet gjort!

Nu ska jag städa lite....