23.3.09

Världens sämsta musikvideo och nya persienner

The Voice har röstat fram den sämsta musikvideon genom tiderna....här är den:

http://www.youtube.com/watch?v=kA5GkLM5C7M

Nu har vi bytt persienner i vardagsrumsfönstren. Från att ha haft vitgråa, det billigaste från Jysk, som inte höll så bra, och var lite söndriga, så har vi nu träpersienner.
Det blev mysigare och lite mörkare i vardagsrummet. Jättebra! Nästa steg och jag vågar, ja det blir att måla om vardagsrummet. Men när, vågar jag inte säga.....skulle så vilja måla bruna väggar, och kanske en ljusare färg på annan vägg, men, det är inte lätt att komma sig för att prova...
Är så mätt, köpte en färdigrökt norsk lax, för 30% :-) som gick ut idag. Och det var så gott!

Rolig reklam med Madonna och BMW:
http://www.youtube.com/watch?v=8PCIe_PC9kc

Måndag

Ännu en dag då 11-åring ligger och är hemma från skolan. Hon har missat hittills 6 dar på 2 veckor i skolan. Det blir mycket hon missar i skolarbetet. Det är så synd om henne. Hon har ju inte ätit ordentligt på, jag-vet-inte-när. Hon är blek och trött hela tiden.
Blåsorna/blåsan i munnen gör så ont att hon inte kan äta. Halsen är oxå sjuk.
Jag hoppas att denhär dagen ska bli positivare och att hon börjar känna sig bättre.

Imorse började jag med morgongympa. Några magövningar och benövningar, och lite armövningar. Ikväll kanske jag far på bodycombat om jag kommer mig iväg.
Idag har jag äntligen uppdaterat AVG-antiviruset, efter att ha flera dagar fått en pop-up ruta, där de påmint mig att göra det eftersom det gamla försvinner.
http://www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=h6Vzhle0ePQ&feature=related