11.12.09

Fredag

Idag hänger jag inte med...

Iallafall har jag städat! Som jag skrev igår att jag skulle göra, men gjorde det idag....
...var riktigt lat till först och gick av och an och tänkte, uggh, var ska jag hitta gnistan....men tog mig i kragen, talade smått för mig själv, att det är ju bara att starta och så kör man, så behöver du inte göra det senare ikväll. Så jag startade motvilligt dammsugaren så nu är det gjort iallafall! WC:n doftar rent oxå! Lat, ja det tycker du och, joo, jag vet....ibland har man ingen energi, men så kommer dagar när man är fylld av den och får mycket gjort.
Började iallafall dagen med att åka till förskolan och tittade på Lucia med följe där.
Riktigt vackert!
Efteråt iväg till stan och köpa gott till fredagsmyset. Det är ju bästa kvällen på hela veckan.
Och vilken FINAL det ska bli ikväll i IDOL! Gissar ju att Erik kommer att vinna, men eftersom han var med i utröstningen förra gången, så kan man inte gissa sig till vem som vinner.
Kalle eller Erik?
Tråkigt att det inte var en tjej och en kille i finalen.
Nu blir det så boysigt.

Kallt har det blivit, och sååå vackert så man tappar andan. Träden är vita av frost!
Har hängt upp glitter idag oxå, så nu glittrar det i alla dörröppningar. En sak jag saknar och inte sett till, är dedär lyktorna som fanns förr, som var gjord av rött silkespapper.
De var fina att hänga i dörröppningar.
Det har ändrats mycket i butikerna. Förr fanns det traditionella julsaker, men nu har det kommit in så mycket nytt. En sak som iallafall hänger med ännu är de röda papperstomtarna att hänga i fönstren, ni vet, dem man hänger upp med sugkopp.
Slarvskaddar har jag fått köpt idag oxå, sorry...skarvsladdar...
Nu blir det matdags....