16.1.10

Lördag

Imårse började vi med att spela Buzz....fast jag inte trodde det så är faktist en av skivorna på svenska, den handlar om sport, så inte vet man riktigt svaren på dem, det är nog karln i huset som får poäng där. Sen har vi en megaquizskiva oxå, men den går tyvärr bara på engelska, det är tråkigt för den är mycket roligare. Efter maten, spelade vi lite till, men sen så var vi tvungna att fara ut. Vi la skidskor på, la skidorna i bilen och åkte till skidspåret i byn. Jag trodde vi skulle skida ganska lungt, men, med den fart pojkarna lag på i spåret, så var det att staka på för att hinna med! Där jag hade jag verkligen missbedömt dem:-) men man måste väl börja inse att de är inga småbarn längre som gnäller på att de inte orkar eller bara faller i spåret hela tiden.
När vi kom hem stekte jag plättar till oss, och använde äkta smör, och det blir verkligen en helt annan smak på plättarna. Gott! Och hälsosamt med sylt och grädde till!:-)
Var just en sväng till stan efter ägg och annat som var slut, köpte även nya stjärnbrän, så nu är pojkarna ute och ränner i pulkbacken.
Min syster och hennes pojkvän är på besök hemma, så dem måste vi nog träffa....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar