16.2.10

Fastlagstisdagen

Fastlagstisdagen! Det blev att rusa iväg till vår bybutik imårse och inhandla grädde och sirap för knäck-kok. Så idag får vi tugga käkarna ömma. Det brukar bli så att käkarna värker efter några tuggor. Vek några 10-tal knäckformar av bakplåtspapper och tryckte ner dem i en låda med snö. Svinkallt var det igen imårse och det verkar som om det hör till "fejtisdan" att det ska vara kyligt. Hoppas verkligen att det är varmare ikväll.
Har hunnit med flera saker idag. Tagit ner gardiner och satt opp nya och tvättat några fönster. Och var ju naturligtvis tvungen att torka persienner. Det är så taskigt att torka dem!
Nu måste jag snart rusa iväg till förskolan. Ett proffs på reflexer har testat de 2 minstingarnas, och de har kvar några som ska tränas bort. Så idag ska hon visa hur man gör tränar bort STNR. Igår fick jag reda på hur man tränar bort nåt som heter TRL.
Det tar ungefär 5 minuter att göra och vi testade dem igår. Och vi ska göra dem varje kväll måndag till fredag. Sen ska vi göra denhär STNR en gång i veckan.
Det ska bli spännande att se om det blir nån förändring med koncentrationen och fick också reda på att de kan förändras känslomässigt. Så det blir jättespännande.
Jag tror att ishockeyn är bra för småpojkarna oxå, och där använder de nog muskler som inte annars är i användning.
Klockan två idag ska jag till skolan. Jag blev klassmamma ifjol för 6:an och det är den klassen som ska ordna lyckohjul ikväll på fastlagsjippot i skolan. Så dit ska jag och hjälpa 6:ornas flickor att ställa iordning för kvällen. Jag kanske hamnar och stå där ikväll för att snurra lyckohjulet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar