8.2.10

Måndag

Har IGEN en gång suttit och kollat olika jobb och utbildningar.

Jag gjorde ett yrkestest 2 gånger för säkerhets skull....och dehär svaren fick jag...

Svar 1:
"Du är något av en drömmare, som trivs bäst när du får vara på egen hand och det är lugn och ro omkring dig. Du har också ett starkt socialt patos, vilket innebär att du hatar orättvisor och ofta ställer dig på de svagares sida. Troligtvis funderar du på att skaffa dig ett fadderbarn i Afrika, eller börja skänka pengar till en hjälporganisation – såvida du inte redan gör det. Även om du inte skulle betraktas som konstnärlig har du en släng av stillsam och kontrollerad kreativitet i dig. Dessutom är du väldigt praktiskt lagd och gillar att fundera ut egna lösningar på saker och ting. Tipset till dig är att söka dig till utbildningar inom jord-, skog- och trädgårdssektorn, alternativt inom bygg/miljö/fastighet"

Svar 2:
"Du är född fixare, med ett sinne för både detaljerna och helheten. Många skulle påstå att du är något av en trivselfascist, eftersom du brinner för att se till att alla är med på tåget och har roligt och riktigt trivs. Serviceminded är ett mildare uttryck för detta personlighetsdrag som karaktäriserar dig. Dessutom tycker du att människor är superkul. Du har så klart massvis med kontakter, vänner och bekanta. Och det är förstås människor och service du bör jobba med. Så vad faller sig mer naturligt än att söka sig till yrken inom turism för din del? Oavsett om du hamnar i Sverige eller utomlands kommer roligheter och galna upptåg alltid att prägla din tillvaro."

2 kommentarer:

 1. Anonym8/2/10

  Hej kusin,
  va spännande med yrkestest!
  Jag drömmer oxå om att än en dag studera, frågan är bara vad... det finns ju så många intressamta linjer. Sen kostar det ju både tid och pengar, så det skulle ju vara bra om man hade nån nytta av utbildningen efteråt :)

  Fin måndag!

  SvaraRadera
 2. Var med och tävla om spotify invites på min blogg! :)

  SvaraRadera