10.2.10

Onsdag

Kan inte fatta att det är onsdag redan!!
Gårda'n flöt så hastigt förbi. Vi åkte redan tidigt på morgon mot Vasa, både mamma och syrran som bor där, var lediga så man passar ju på.
Det är likadant varje gång. När man är där och hälsar på hinner man inte tänka förrän det är kväll och man måste dra iväg hemåt. Denna gång fick minstingen komma med, men jag har nog blivit enormt bortskämd de gånger jag varit utan barn på shopping. Jag blev helt slut bara efter en liten stund, när jag hade honom med. Man får ju panik varje gång han går bakom nån hylla och man inte ser honom och det tär minsann på krafterna att hela tiden vara spänd. Så inte blev det nu så mycket klädtittande. Men hittade äntligen ett perfekt par av jeans ändå på Jim&Jill och fick bra med rabatt eftersom syrran jobbar just där:) Only, det är det märket jag alltid kör med när det gäller jeans. Bekvämaste jeansen jag vet!

Imårse har jag varit på Zumba, det blir bara svettigare för varje gång:)
Kul med nytt program nu...
Ikväll ska jag bort på en tjejträff så just nu känns det som att det är fullt upp. Före det ska de 2 minstingarna på ishockey till skolan.

Ke$ha, nr 1 nu just på listan:
Några nya låtar....
Ke$ha feat. 3OH!3:
Cheryl Cole:
Tokio Hotel:

Och denhär va kul:D hih:

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för din hälsning hos mig! Roligt att du kikade in!!
  Kamomilla

  SvaraRadera
 2. www.lisbet-carpediem.blogspot.com10/2/10

  Alltid så kul att läsa din blogg! Det är inte lätt att vara och handla med barn och jag kan gott förstå att de nog inte heller tycker att det är så väldigt roligt! :)

  SvaraRadera
 3. Ja du har en fin blogg Kamomilla:)

  Lisbet, va kul att du tycker he:) Nej, barn trivs int att vara och handla. Och du har så rätt, inte heller de tycker det är kul. Iallafall inte minstingen. Men han fick en Batman-dräkt som han är mäkta stolt med:D

  SvaraRadera