8.3.10

En award till dig:Denna award har jag fått av Lisbet och jag tackar henne med glädje! Tusen tack!
Detdär gjorde mig glad!
Lisbets blogg hittar ni här nere till höger "Carpe Diem"
Jag delar även ut denna award till mina bloggvänner:

Så här gör man:
1. Kopiera awarden på er blogg!
2. Länka till personen som gett dig awarden!
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj 7 andra bloggare som du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar!
6. Lägg en kommentar i deras blogg att du har gett dem denna award!

7 intressanta saker om mig själv:
1. Har 7 syskon, 5 brorsor och 2 systrar. Vid dethär laget vet nu hur min egen familj ser ut, så det hoppar jag över:)
2. Jag är utbildad barnledare, men har en fantasi om att studera till nåt annat....det är svårt eftersom jag inte kan riktigt luska ut vad det är jag vill....så jag måste bara tänka vidare och kanske det lyser en glödlampa en dag ovanför mitt huvud.
3. Jobbade som laminerare i 2 år på ett båtföretag, tungt arbete, men det gav en kick av energi och man brände rejält med kalorier:)
4. Jag tränar regelbundet, minst 2 ggr/vecka och kör mest med bodypump och zumba, men bodycombat och batuka går an! Simmar oxå ibland....
5. För 7 år sen miste jag min pappa i en oväntad hjärtinfarkt, han blev bara 54 år gammal. Den sorgen har format mig till den jag är idag! Life is short, enjoy!
6. Hockeytokig! Det blev jag när min 10-åring började spela så nu spelar de 2 yngre pojkarna oxå. I mitt sinne funderar jag själv på att till hösten fara med i nåt "mammateam" om man hittar nåt sånt....:) Älskar att skrinna, men som jag sagt förut, borde lära mig bli bättre.
7. Musiktokig, men det skriver jag inte om, det vet ni oxå redan. 7 intressanta saker om mig, eller? Det vore intressant att se sig själv som i en film, så att man fick en uppfattning om hur man är som person:)
Frågar man nån, så svarar de ju förstås att man är en vänlig själ:) Men eftersom jag är så tankspridd, fjantig, energisk tant som aldrig växer upp....så undrar man ju om folk tycker likadant som jag....huuua!!

Denna award delar jag ut till 7 andra bloggare som finns under "Min blogglista" nere till höger. Tack Carpe Diem än en gång, du borde vara en av dem, men du har fullgjort uppdraget:) Så en award ger jag till Carina, MonElisa, Buttra Molnet, davidbjorkskog, Virriga tankar från Rasses mamma, LillSickan och Cajsa K...var så goda! Hoppas ni blir glad som jag!

7 kommentarer:

 1. Goa dig, vad jag blev glad av din kommentar inne hos mig :)
  Och tack snälla för Awarden!! Jag nöjer mig med, eftersom jag fick den awarden för inte så länge sedan, att hänvisa hit:
  cinacarina.blogspot.com/2010/01/award.html.
  Där finns några saker om mig :)
  Kramilikram

  SvaraRadera
 2. Jaamen det är ju precis samma award!:D Läste igenom dina intressanta saker. Det är helt otroligt att du hittade din man redan vid 14 års ålder! Jag drömmer oxå om en sommarstuga vid vattnet. Vid bor förstås ganska nära vattnet, men har alltid varit avundsjuk på folk som sätter på sig flyvästarna och sätter sig i sin båt och kör iväg till sommarstugan...:/

  SvaraRadera
 3. Anonym9/3/10

  Tack för awarden,tveksamt om jag hittar sju intressanta saker om mig själv eller sju bloggar men jag kommer dock att länka din blogg i nästa inlägg.
  Vem vet jag kanske kommer på nått tillslut,ännu en gång tack.

  SvaraRadera
 4. Alltid roligt att läsa mer om dej!!!

  SvaraRadera
 5. Va kul Daniel att du tyckte det....själv tycker man ju att man är såå ointressant:)
  Buttra Molnet, ja det är inte lätt! Tack för att du länkade:)

  SvaraRadera
 6. Anonym10/3/10

  Länka var ju det minsta jag kunde göra då du prisat mig. =)
  Här får du iaf veta vad jag heter,alltid något.
  /Ronny

  SvaraRadera
 7. Jo, Buttra Molnet, du roar nog säkert fler än mig. Alltid nåt kul hittar man hör:)

  SvaraRadera