20.3.10

Lördag

Hockeymatch började dagen med. Matchen slutade än en gång med vinst, 9-2 blev slutsiffrorna:D
Idag fick jag spara på min röst, satt och protokollförde. Då måste man knipa ihop käften och inte heja! Min man skötte klockan. Detdär med klockan är mer invecklat, där ska man hålla reda på så många saker. Själv ska jag hålla reda på som protokollförare, vilken tid målet kom, vem som gjorde målet, vem passade eller vem fick en utvisning, vid vilken tid, och vad utvisning gällde. Hooking, tripping och crosschecking blev det idag. När det gäller klockan, ska man stanna klockan vid varje stop och hålla reda på varje byte laget gör och det är varje minut, och även då ge en signal varje gång, trycka in alla mål som kommer, inte att förglömma. Det blir även en match imorgon och vi lovade ställa upp även då som protokollförare och klockskötare:)
Vårt lag ligger ännu högst upp i sin division.....och 2 matcher kvar så, fåse....(tummen upp)

Efter matchen idag körde vi småpojkarna till kusinernas kalas. Och vi andra smög oss till MacDonalds:) När kalaset var färdigt blev vi oxå bjudna på en kopp kaffe för vi åkte hem:)

Jay Sean m.fl


3 kommentarer:

 1. Vi har fördelat det så att min man sköter klockan och jag står i cafeterian.
  Vad kul att dom vann! Med stora siffror dessutom :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga tider med ishockeyn! Jag minns så väl då min pojk fick straffminuter för tripping. Jag hade ingen aning om vad det var. De sade hans namn i högtalaren och tripping och två minuter. Det lät sååå hemskt och jag stod där och tyckte att alla stirrade på mej. Mycket har hänt sedan dess :)
  Njut av denna dag!

  SvaraRadera
 3. Jaa, det är kul med stora siffror. Idag blev det lite annorlunda. Matchen slutade 2-2.
  Lisbet, ja, det är nog på de första matcherna som man kanske känner sig iakttagen men det går över fort dendär känslan:)
  Vilken härlig dag. Nu blir det utomhusvistelse:)

  SvaraRadera