1.3.10

Sportlovsmåndag

Canada vann Os-guldet igår i hockin, yes!:) Pust! Nästan så att jag fick panik när Usa gjorde 2-2 när det var typ 24 sekunder kvar av tredje perioden! Men som tur var det Canada som gjorde målet i förlängningen!

Nu har barnen sportlov då. Sov längre än man vanligtvis gör på en måndag. Det blir konstigt när man stiger upp när det börjar bli matdags. Efter att vi ätit åkte vi till en större pulkbacke i Kokkola. Den backen är jättehög, men som tur så gick det inte så fort nedförs, tack vare den tjocka snön. Det kommer ju snö snö snö! Och mera snö!
Skotta snö igen en gång när vi kom hem.
Ikväll har jag varit med pojkarna på hockeyträning. De fick testa de "nya" skridskorna. Och det verkade som om de gillade dem:)
Kom just in, har igen skottat snö, det öser ner! Jag kan inte komma ihåg när det senast har varit såhär mycket snö. Genomsvettig efter att oxå ha skottat hos mamma, så jag fick ta en dusch efteråt.
Nu ska jag snart bänka mig framför Tv:n och titta på spårlöst!

4 kommentarer:

 1. Ja oj så det snöar! Till helgen har utlovats några plusgrader och sol. Då får vi nog glädjefnatt!
  Skicka hälsningar åt barna dina!

  SvaraRadera
 2. Ja, det ska jag göra!:)
  Sitter just nu och funderar på vad vi ska hitta på idag...kanske bowling...det har vi inte testat förut så ifall vi får inbokat oss så blir det nog spännande....

  SvaraRadera
 3. Ja du vännen! Man är ganska duktig på att skotta vid det här laget. Man har ju övat en hel del :)
  Kramilikram

  SvaraRadera
 4. Ja så är det Carina! Kramilikram:D

  SvaraRadera