29.9.10

Ute i friska luften

Det är nog den bästa årstiden nu vad gäller att få frisk luft! Luften är fräsch och lite kylig! Man suger in luften som en drog i näsan.
Imårse vill jag bara sova, jag brukar nästan varje dag vara oppe klockan sju, men idag kände jag när barnen åkte till skolan att jag vill sova mer! Men sömnen kom nog inte i första hand.


Den kom strax innan väckarklockan ringde en andra gång, halvtio. Så jag stängde av och sov några minuter till.
Hade kommit överens med min brors fru, att vi fotsätter bygga på deras hus, när hon var ledig idag från jobbet. Hon är barnmorska så hon klarar av det mesta! Klockan tio skulle vi börja, men ungefär halvelva satte vi igång och höll på hela dagen tills klockan var efter sju ikväll. Mat/kaffepauser däremellan förstås.


Barnen mina, de har jag inte sett så duktiga på länge. De städade både utomhus och inomhus på byggplatsen. Sopade och kånkade brädor. Så i ett stolt rörande ögonblick så lovade jag att om de får bort alla onödiga plankor runt huset så åker vi till byns grill och köper godis. Tyckte de förtjänade en belöning!
Så det blev en hel massa godis senare på kvällen mitt i blanka vardagen!
Idag fick vi gjort en hel del, men det kändes som om vi borde ha hunnit med mera. Man borde inte äta eller dricka kaffe, det tar tid:)


Vi spikade opp utomhuspanel på garaget. Det var viktigt att få alla springor ihop och kanterna jämna, så vi mätte och hamrade, en spikpistol testade jag faktiskt idag, för första gången i mitt liv. Det var nog på tiden! Roligt är det att jobba med husbyggande.
Senare ikväll har jag suttit och förhört till prov, dottern har prov i hälsokunskap.
Det ni! Det blir en massa frågor ,som faktiskt känns lite genant:p när man ska förhöra dottern om sex och sånt, hur mänskans könsorgan fungerar och vad allting heter.
4146-Religious-Adam-Covering-His-Sexual-Organ-Penis-With-A-Leaf-Clipart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar