4.10.10

Ja...tänkte igen skriva om jobbsökningen jag gjort idag, men det vill jag inte. Ikväll har vi varit på hockey och pojkarna, de yngre, blir bättre hela tiden. Så det är kul att se framsteg. En viktig sak som jag skrev om på facebook oxå och som jag tycker alla borde varnas om, är att det tycks finnas i en stad längre bort en vit paketbil som kör omkring och försöker locka till sig barn. Jag blir arg, rädd, bedrövad och ilsken! Vad händer ifall de får tag på nåt barn. Jag klarar inte av att tänka på det, då blir man så orolig. Jag vet inte om nån kontaktat polisen. Eller var denna paketbil rör sig de kommande dagarna. Jag kan inte tro annat än att polisen vet. Jag önskar att nån politiker skulle satsa på att kräva högre straff åt pedofiler och barnarövare. Nu är det löjliga straff de får, knappt fängelse. Att utnyttja barn är värre än mord! Jag kommer aldrig att förstå mig på att en mänska kan vara pedofil. Det är vanliga mänskor du möter på gatan, inte rymdvarelser från en annan planet. En mänska! Vad gör en mänska så sneddriven? Näe, jag blir tokig att tänka på saker som dethär! Det är som om vi inte gör tillräckligt för att få bort dem! Och få ett slut på det! Vi föräldrar borde ryta till, gå ut på gatorna och protestera för att få livstids straff för pedofiler, eller som en vän sa, de borde hängas. Och före det tycker jag de kan kastrera dem med yxa!

4 kommentarer:

 1. Jag läste att den där storyn om en vit skåpbil som sprider sig på fb förekommer visst i många städer...mest troligt en bluff...
  Kram

  SvaraRadera
 2. cias19755/10/10

  det har jag oxå tänkt på att det kan vara en bluff, men man kan aldrig vara säker. För ca 1år sen så var det en bil som körde omkring här i nejden och hade försökt sig på samma sak. Den gången var det iallafall verkligt, så jag vet att de finns. Det finns så sjuka typer så jag blir inte förvånad om det är sant. Det är inte heller så längesen nån försökte röva bort ett barn på ikea. Jag är förvånad att det inte skrivits om den händelsen. Har bekanta som var där när det hände. Och det lät ju för otroligt för att vara sant, men då var det sant. Är detta en bluff som hänt nu så blir jag lättad och glad, men man vet att det händer sånt. Kram och ha en fin dag, solen verkar komma fram idag.

  SvaraRadera
 3. Usch! Ruskigt!!
  Vilken fin header :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. cias19755/10/10

  tack för det:) kramen

  SvaraRadera